perjantai 4. helmikuuta 2011

Rajoitusten hyöty

Ilmoittauduin Täti Punaisen Mazebook+ATC-rinkiin, ja tietenkin itse mazebookin teko jäi viime tippaan työmatkan ja muiden kiireiden takia. Materiaalejakaan ei oikein ollut esillä, koska olen muuttanut vastikään ja suurin osa tarvikkeista oli vielä muuttolaatikoiden uumenissa. Kuitenkin jotain löytyi, ja sitten pitikin miettiä, miten niistä saa jotain aikaan.

Onneksi näissä askarteluasioissa minulla on jotain kummaa synnynnäistä itseluottamusta, joten rajoitukset eivät ole lannistava tekijä, vaan oikeastaan suorastaan helpotus. :) Yleensä aika pienestäkin valikoimasta syntyy vaikka mitä. Kun tarvikkeita on vain vähän, ja aikaa rajallisesti, on myös helpompaa valita, eikä voi liikaa jäädä miettimään minkä paperin tai nauhan valitsisi.

Siispä lopputuloksena syntyi ihan toimiva ja nätti mazebook, joka tosin sisältää suunniteltua enemmän liimatahroja, ja on muutenkin vähän "luovan" näköinen. Toivottavasti se on vielä kierroksen jälkeen ehjä, kun piti pistää liima märkänä kuoreen, että ehdin postittaa. :)

2 kommenttia:

  1. Eiköhän nuo muutkin kohtele sitä nätisti, koska ringin kriteerinäkin on jo se että jokainen kohtelee kyläilevää mazebookia kuin omaansa.=) Askarteluiloa!=)

    VastaaPoista
  2. Joo, eiköhän se kestä, jos vain liimaukset ovat alunperin tarttuneet tarpeeksi. :D Joka tapauksessa kivaahan tämä on, saa itse iloa ja saa tuottaa sitä muillekin!

    VastaaPoista